Izvor:Foto: Profimedia

ASTROLOZI TVRDE Ovo su 2 najinteligentnija horoskopska znaka

Izvor: Nportal

19.05.2022.

13:36

BILO da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Ova astrološka merenja mogu da predvide sve, od vaše romantične kompatibilnosti do zdravlja, tvrde astrolozi.

Prema pisanju "Reader's Digest"-a, Vodolija i Škorpija najpametniji su horoskopski znakovi, kažu astrolozi, ali iz dva vrlo različita razloga. 

Osobe rođene pod znakom Vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije koja se meri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Škorpije, sa druge strane, imaju pronicljiviju pamet; oni su najbolji u realnoj proceni i razumevanju sveta u celini.

BloombergAdria.com

To ne znači da drugi znakovi nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage takođe imaju dosta kognitivnih sposobnosti, dok su Rakovi i Ribe emocionalno najinteligentniji; drugim rečima, izvrsni su u prepoznavanju i rasuđivanju vlastitih i tuđih osećanja.

S druge strane, zemljani znakovi, Bik, Devica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju, a vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strelac, obično su najintuitivniji, što ih čini sklonijima tome da preuzmu rizik.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".