Izvor:Foto: Petar Milošević, ATA Images

OGLASIO SE MARIĆ Otkrio zašto Jovanu nije upoznao sa Vučićem

Izvor: Nportal

25.05.2022.

14:17

POPULARNA voditeljka Jovana Jeremić nedavno se rasplakala u jednoj emisiji kada je govorila o odnosu s Milomirom Marićem koji joj je bio urednik i kolega, te otkrila da je on uprkos svemu nije upoznao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Jovana je tokom rada na Hepi televiziji očekivala da će upoznati predsednika, ali se to nije dogodilo.

- Očekivala sam da će me Milomir Marić na bivšoj televiziji, gde sam radila, upoznati sa Aleksandrom Vučićem, međutim on to nikada nije uradio. Prosto nije osetio potrebu da treba mene da upozna sa predsednikom i mogu da kažem da sam mu to u duši zamerila, jer je upoznavao druge voditeljke koje nisu zaslužile da budu upoznate sa jednim predsednikom države, a ja koja sam u svemu bila najbolja i koja sam držala tu televiziju nisam bila upoznata sa predsednikom od strane Marića - ispričala je voditeljka koja je počela da plače tokom intervjua u emisiji "Balkan info".

BloombergAdria.com

 

Marić je priznao zbog čega nije ispunio Jovaninu želju. 

- Nisam je upoznao s predsednikom. Ja sam mislio da ju je Aleksandar Tijanić upoznao s predsednikom Vučićem, pošto ju je on i otkrio- vickasto je odgovorio Marić, osvrnuvši se na Jovanine tvrdnje da je nju otkrio Aleksandar Tijanić na RTS-u gde je prvobitno volontirala, a ne Milomir. 

BloombergAdria.com

 

Marić je otkrio i da li mu Jovana nedostaje kao saradnica.

- Ne nedostaje mi, gledam je na televiziji- izjavio je poznati novinar.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".