Izvor:Foto: Tviter printskrin/FikoR87

UČENICI U ČUDU: Šta je nastavnica obukla - fotke obišle svet

Izvor: Nportal

04.06.2022.

11:22

NASTAVNICA Veronika Dukju potrudila se da vizuelizuje svoju lekciju iz anatomije. NJen potez oduševio je hiljade korisnika društvenih mreža, na kojima su se proširile fotografije sa njenog časa.

Veronika, koja radi kao nastavnica petnaestak godina, obukla je kostim koji pokazuje raspored organa i mišića u telu čoveka, shvativši da njeni mladi učenici imaju poteškoća u shvatanju gradiva.

NJen suprug ponosno je objavio fotografije svoje žene na Tviteru, sa sledećim satusom:

- Veoma sam ponosan na ovaj vulkan ideja, kojeg, na moju sreću, imam za suprugu. Danas je objasnila ljudsku anatomiju učenicima na veoma originalan način. I klinci su totalno poludeli. Sjajna Veronika!

NJegov post privukao je više od 65.000 lajkova, a slika je nastavila da se širi mrežom i privlači veliki broj pozitivnih komentara. Odlično, spektakularno, inteligentno, bili su neki od epiteta kojima su korisnici opisivali Veronikin potez.

- Treba nam više nastavnika sa ovakvom strašću - glasio je jedan od komentara.

Veronika predaje nauku, umetnost, engleski i španski, a za portal Bored Panda u vreme objavljivanja fotografija sa časa otkrila je da je kostim za čas anatomije pronašla u onlajn prodavnici, i da joj je odmah palo na pamet da proba da ga upotrebi u nastavi.

BONUS VIDEO:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1025131","autoplay":0,"shared":true});

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".