Izvor:Foto: Profimedia/Milena Anđela

STRAVIČNO; Deo noža ostao u lobanji nakon obračuna

Izvor: Nportal

06.06.2022.

22:30

UŽASNI detalji obračuna u Nišu

Ž. R. (36) iz Niša koga je danas u Ulici LJubomira Nikolića pokušao da ubije bivši vanbračni muž njegove bivše vanbračne supruge N.N. pod stalnim je nadzorom lekara Kliničkog centra u Nišu jer mu je deo sečiva noža ostao u lobanji.

On je uboden tri puta - u glavu, vrat i levo rame, ali je očigledno poslednji ubod u lobanju bio najteži jer se deo sečiva noža polomio i ostao u glavi!

Ž.R. je svestan ali se očekuje da u bude prebačen na Kliniku za neurohirurgiju zbog delikatne povrede glave.

- Pacijent je svestan i hemodinamski stabilan. Nalazi se na odeljenju reanimacije Urgentnog centra u Nišu odakle će u toku večeri biti prebačen na Kliniku za neurohirurgiju zbog delikatnosti povrede glave - rečeno je iz KC Niš.

BloombergAdria.com

 

Napad se dogodio danas oko 15.30 časova a pre nego što je izbo Ž.R., N.N. je pretio bivšoj vanbračnoj ženi da će je ubiti kao i njenu porodicu.

Prema nezvaničnim saznanjima N.N. je bivši vanbračni partner Nišlijke koja je nakon toga bila takođe u vanbračnoj zajednici sa Ž.R., pa se sumnja da je to motiv krvavog obračuna.

- Nišlijka je prijavila policiji da joj je N.N. - sa kojim je nekada živela vanbračno i sa kojim ima dete, pretio da će ubiti i nju, i njenu porodicu, kao i Ž.R. koji je takođe bivši vanbračni muž. Nišlijka, inače, sa obojicom ima decu u vanbračnim zajednicama. Pola časa kasnije, oko 15.30 časova prijavljeno je da je Ž.R. uboden nožem, kaže izvor.

BloombergAdria.com

 

N.N. je identifikovan i uhapšen brzom i efikasnom akcijom niške kriminalističke policjie neposredno nakon ovog događaja. On se sumnjiči za pokušaj ubistva Ž.R.

-N.N. se sumnjiči da je danas, u ulici LJubomira Nikolića, nakon verbalne rasprave nožem naneo ubodne rane tridesetšestogodišnjem muškarcu, koji je prevezen u Klinički centar Niš. Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu, saopštila je niška policija.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".