Izvor:Foto: V. Danilov

SUSRET SA NAPADAČEM: ''Sva sreća bio je miran''

Izvor: Nportal

17.06.2022.

20:44

VODITELJKA Snežana Dakić je nedavno bila napadnuta od strane nepoznatog čoveka. Napadač je Snežani naneo povrede kamenom, ali na sreću nisu ostale posledice. Ispostavilo se da napadač ima više psihičkih dijagnoza i trenutno je na lečenju.

Snežana se prvi put srela sa napadačem na sudu, ali joj nije bilo svejedno pošto nije znala kako će on da reaguje. 

- U prvi mah mi je zaista bilo nelagodno, jer ja nisam znala da li će on da nastupi agresivno iako je imao lisice, bez obzira može da priđe i da me pridavi lisicama... (smeh) Sva sreća bio je miran, pitao je da li može da mi se izvini, rekao je da nije imao nameru da me povredi, a njegovi roditelji su mi se zahvalili jer preko dve godine nisu znali gde se on uopšte nalazi i zahvaljujući ovom incidentu oni sada znaju gde im je dete. On je napustio roditeljski dom, tamo ostavio ličnu kartu i prosto otišao, prosjačio ulicama i spavao gde je stigao, tako da se sve na krjau završilo u jednom toplom tonu iako mi je bilo vrlo nelagodno pre nego što smo ušli u sudnicu - rekla je Snežana, pa nastavila da priča: 

- Prvo sreća je što sam ja živa, zdrava i bez posledica. Drugo, sreća je što je tom dečku sada pružena zdravstvena zaštita, bez obzira što je to ustanova zatvorenog tipa, ali on dečko ima nekoliko šifri bolesti i mora da bude u takvoj ustanovi. Ne bi moglo da se iskontroliše da li će on da primi terapiju ili neće. Tako da se sada od toga leči - zaključila je Snežana Dakić u emisiji "Premijera".

Voditeljku je posle nesrećnog događaja pozvao veliki broj prijatelja i kolega da se raspitaju za njeno stanje. 

- Dobar dan, rešila sam da se ovim putem oglasim jer mi je zaista stiglo mnogo poruka od prijatelja i poznanika s pitanjem:"Kako sam?". Od jutros sam dobro, ništa me ne boli, rana je ušivena još sinoć u Urgentnom centru. Izgledlao je malo dramatično jer je krv šikljala do Urgentnog centra. Zahvalna sam što je to nešto rešivo i što me nije pogodio, ne daj bože, u oko ili u čelo. Što se tiče napadača, prvi put sam ga videla u životu, mislim da je neka poremećena osoba, moguće je da je u pitanju i beskućnik - rekla je tada Snežana Dakić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".