Izvor:Foto: Igor Marinković

NEUZVRAĆENA LJUBAV: Ovu pevačicu Žika nije uspeo da osvoji

Izvor: Nportal

18.06.2022.

14:24

POPULARNI voditelj važi za velikog zavodnika

Žika Jakšić danas uživa u ljubavi s lepom brinetom i bivšom ženom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem s kojim ima sina, Tijanom Mijajlović.

Voditelja je uvek bio glas da je veliki zavodnik, međutim Miru Škorić nije uspeo da osvoji. 

BloombergAdria.com

 

- Mogao je da prođe slomljene glave ili noge. Šalim se, mi smo prijatelji i saradnici 30 godina otprilike, puno smo radili i putovali dok je bio u bendu 'Ritam srca'. On je veliki drug, džek, kavaljer, pravi prijatelj, a to što on non-stop priča o ženama, pa on voli da je okružen lepim ženama, a ja sam uvek bila brat - ispričala je Mira Škorić jednom prilikom.

Žika je priznao da dok je bio u braku sa suprugom Snežanom imao je težak period kada mu je propao posao i bakrotirao je, a onda je sve krenulo nizbrdo.

BloombergAdria.com

 

- Doživeo sam tada jedan ozbiljan lom u životu. Bankrotirao sam! Sam sam bio kriv, jer kada čovek ne zna šta hoće, onda radi ono što neće. Te 2000. godine živeo sam u Nemačkoj i tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji pokušavao da obezbedim bolji život. Ušao sam u posao sa nekim hotelom u Nemačkoj, ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao. I tako sam izgubio i ono malo ušteđevine što sam imao. Završio sam sa ozbiljnim gubitkom i dugom kod nemačkih banaka od čak 100.000 maraka. Šest godina mi je trebalo sve to da vratim - spričao je voditelj jednom prilikom i otkrio da je nakon toga došlo do razvoda braka koji je već bio poljuljan.

BloombergAdria.com

 

Iako se trudi da svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti Žika je javno priznao da je bio u vezi sa Slavicom Ćukteraš, te da ga za nju vežu lepe uspomene.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".