Izvor:Foto: Arhiva novosti/Nebojša Parušić

BILJANA ŽELI TREĆE DETE: Janko Tipsarević ne zna za planove

Izvor: Nportal

19.06.2022.

20:58

BIVŠA televizijska voditeljka, a sada uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević gostovala je na jednoj televiziji gde se dotakla svoje dece.

Naime uspešna modna kreatorka je navela da bi volela da dobije treće dete, ali tek za 5 ili 6 godina.

- Volela bih, ali možda tamo za 10 godina. Šalim se naravno, punim 39 pa ne bih mogla baš toliko da čekam. Možda za jedno 5, 6 godina. Volim ja tako da pravim te razlike od 6 godina kao što je između Emili i Noe - rekla je modna kreatorka.

BloombergAdria.com

 

Dodala je da nije pravo vreme trenutno jer njen muž (Janko Tipsarević) stalno putuje.

- Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete sada u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije koje su u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene - rekla je modna kreatorka.


Modna kreatorka se osvrnula i na njenu ćerku Emili koja, kako kaže, mnogo liči na njenu sestru Jovanu Šešević.

- Ja sam veoma srećna što imam devojčicu, jer sam uvek maštala o tome da imam ćerku kao što je moja sestra. Pošto sam jako ponosna kakav je čovek moja sestra. Nije da verujem u astrologiju, ali po tim karakternim osobinama su identične. Moja sestra i Emili su jarac i devica u horoskopu i kao da ju je Jovana rodila. Karakterno su identične i jako liče. Jako sam srećna što imam sina i ćerku, a sad treće svejedno mi je - rekla je modna kreatorka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".