Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/sarajooffical

SARA JO NA OSLO PRAJDU: ''Beskrajno zahvalna na prilici''

Izvor: Nportal

23.06.2022.

13:42

PEVAČICA Sara Jo je dobila priliku da postane prva pevačica koja je nastupala na Oslo Prajdu, a ujedno je dobila priliku da promoviše i Euro Prajd koji će se održati u Beogradu.

Naša pevačica Sara Jovanović je prošle godine održala koncert u Kopenhagenu u okviru norveškog Prajda i postala prva balkanska pevačica koja je dobila priliku da nastupa u Oslo Prajdu. World Prajd je organizacija koja okuplja sve LGBT pripadnike. 

Publika je bila oduševljena nastupom naše pevačice Sare Jo. 

Nastup naše pevačice je Sare Jo u Oslu bila je i prilika da se promoviše EuroPride, koji će se održati u Beogradu od 12. do 18. septembra. EuroPride okuplja pripadnike LGBTI+ zajednice iz čitave Evrope i svake godine održava se u drugom evropskom gradu.

-Beskrajno sam zahvalna na ovakvim prilikama. Srećna sam što je Beograd Prajd u meni prepoznao ambasadora EuroPride-a koji nas očekuje. Publika u Oslu je bila neverovatna! Drago mi je da sam i lično imala priliku da ih pozovem u Beograd, i da istaknem da su svi dobrodošli i da im Beograd Prajd, ali i svi mi izvođači, zajedno spremamo program za pamćenje!- izjavila je pevačica. 

Koordinator Beograd Prajda je osim pevačice pozvao pripadnike iz Oslo Prajda na Euro Prajd koji će se održati u Beogradu od 12. do 18. septembra. Marko Mihailović očekuje više desetina hiljada na ovom istorijskom događaju. Od 12. do 18. septembra zakazani su brojni koncerti.

(Blic) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".