Izvor:Foto: N. Skenderija/Arhiva Novosti

UŽAS KOD ČAČKA: U nesreći poginula četvorica mladića (FOTO)

Izvor: Nportal

26.06.2022.

13:34

PREMA nezvaničnim saznanjima, teška saobraćajna nesreća kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančić najverovatnije u toku noći ili ranog jutra.

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil "suzuki vitara" koji se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku sleteo s mosta u korito reke Kamenica - Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

- Pretpostavlja se da je vozač automobila, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostvalja izuzetno mlade - rekao je izvor.

Pretpostavlja se da su se nesrećni mladići vraćali sa žurke.

- Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za medije jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobraćajne nesreće. Identitet nastradalih još uvek nije poznat.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".