Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Aleksandar Filipovic, Fejsbuk/Aleksandar Filipović

VODITELJ SAHRANIO ŽENU Oglasio se: "Teško je biti sam!"

Izvor: Nportal

29.06.2022.

17:22

VODITELJ Aleksandar Filipović se pre neki dan oprostio od supruge Dace Brebanović Filipović. Sada se brojnim prijateljima zahvalio na rečima podrške uz porodičnu fotografiju.

Ovako je izgledala emotivna poruka koju je voditelj napisao nakon sahrane svoje žene: 

- Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima... Ispratili smo juče Dacu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruke podrške koje smo dobili od Vas. Ovo je najdraža slika iz našeg zajedničkog albuma i hvala Vam svima još jednom. Pošto sam dobio preko pet hiljada Viber, Mesindžer, SMS poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, a snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu - napisao je u objavi na Fejsbuku uz fotografiju sa suprugom i sinom. 

BloombergAdria.com

Supruga voditelja je živela mirnim životom, ali je davala značaj tehnologiji pošto je radila kao poslovni sekretar ginekološke bolnice. 

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je ona jednom prilikom. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".