Izvor:Foto: printserin tiktok/bacafp/printskrin jutjub/Južni vetar

ZVEZDA JUŽNOG VETRA: Ovaj mali je danas pravi šmeker (FOTO)

Izvor: Nportal

30.06.2022.

09:01

NJEGOVE replike se znaju napamet!

U pitanju je popularni glumac Miodrag Radonjić  koji se proslavio ulogom "Baće" u "Južnom vetru". Pored ove uloge koja mu je obeležila dosadašnju karijeru glumac je ostvari zapažene uloge i u fimovima "Balkanska Međa" i Hotel Beograd".

BloombergAdria.com

 

Radonjić je rođen 3. maja 1989. godine u Beogradu. Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu upisao je sa osamnaest godina u klasi profesora Dragana Petrovića.

Miodrag je oženio Milicu Mikić prošle godine, a pre toga su bili godinu dana u vezi. On je izabranicu prvi put predstavio javnosti na premijeri filma "Hotel Beograd".

BloombergAdria.com

 

Iako niže uspehe na poslovnom planu, glumac ipak priznaje da je najveći ostvario prošle godine kada je dobio sina Savu.

- Očinstvo me je dosta promenilo. Dete čoveka dodatno nadahne i ispuni ljubavlju. Nije lako opisati emociju koju roditelj ima prema detetu, nekako sve je lepše nego što je bilo ranije - rekao je on, i dodao:

- Potrebno je malo više strpljenja, ali fenomenalno je što mnogo stvari učiš kroz rad s jednim malim čovekom.

- Iskren da budem, uloga Baće je jako bitna za moju karijeru. Drago mi je što mi se kao mladom glumcu desila uloga po kojoj me ljudi prepoznaju i koja me je obeležila - rekao je jednom prilikom Miodrag.

BloombergAdria.com

 

- Teško je razbiti stereotip. Reditelji me uglavnom vide kroz uloge negativaca, ali nadam se da ću se u budućnosti ostvariti i kroz druge uloge.

U prijateljstvu sam iskren. Kada nekoga primim u svoj život, posvećen sam, ali imam drugačiji karakter od Baće zato što ja ne bih podržavao svog prijatelja u lošim stvarima, istakao je glumac.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".