Izvor:Foto: Instagram printskrin/milijana_official, Jutjub printskrin/Srbija Danas

POZIRALA GOLIŠAVA: Milijana u potrazi za starijim gospodinom

Izvor: Nportal

03.07.2022.

11:50

BOGDANOVIĆEVA poznata po tome što preferira i po nekoliko decenija starije muškarce

Nekadašnja rijaliti zvezda Milijana Bogdanović rešila je da privuče pažnju jačeg pola na društvenim mrežama.

Milijana se fotografisala u minijaturnom bikiniju, a na sve to je i razvlačila tračice kako bi pokazala što više kože.

BloombergAdria.com

"Rešila da upozna novog starijeg gospodina", našalila se jedna korisnica Tvitera, aludirajući na to što je Bogdanovićeva poznata po tome što preferira i po nekoliko decenija starije muškarce.

- Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete - poručila je Milijana nedavno putem Instagrama.

BloombergAdria.com

- I, da, volim da popijem poneku čašicu posle posla, ne uvek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima?

Podsetimo, Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Parovi", pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima. Rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu, za kratko vreme je uspela da podigne pravu medijsku buru, a njene veze sa starijim i oženjenim muškarcima nailazile su na neodobravanje javnosti. Ipak, Bogdanovićeva nije previše marila za kritike, a svojim ponašanjem pokušavala je da opravda onu staru, narodnu da prava ljubav godine ne broji, samo što u njenom slučaju izgleda da joj "prava ljubav" redovno izmiče.

BloombergAdria.com

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".