Izvor:Foto: V. Danilov

IMAJU ČETVORO DECE: Ovo je žena glumca Nebojše Milovanovića

Izvor: Nportal

07.07.2022.

17:37

I pored ozbiljnih karijera, par se odlučio za veliku porodicu i, uz dobru organizaciju, sve postiže.

Glumac Nebojša Milovanović od početka karijere spada u naše najzauzetije glumce i paralelno vrlo vredno radi i u pozorištu, i na televiziji, i na filmu.


Malo je poznato da je Nebojša ponosni tata četvoro dece, koje je dobio s arhitektkinjom Tijanom, s kojom je godinama u srećnom braku.


- Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu "Šine", u kojoj je Nebojša glumio - istakla je ona u jednom od retkih zajedničkih intervjua. - Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo.

Par se ubrzo venčao u opštini Stari grad, nakon čega su upriličili i crkveno venčanje u jednoj crkvi u Valjevu.

- Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: "Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta" - otkrio je glumac jednom prilikom.

- Ključno je da te onaj s kime sve deliš razume i podrži. Najvažnije je biti zajedno i u dobru i u zlu - izjavila je glumčeva supruga.


BONUS VIDEO:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1039378","autoplay":0,"shared":true});

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Nebojša Milovanović #Nebojša Milovanović supruga #VIP #glumac