Izvor:Foto: Milena Anđela/TV Novosti

TALENAT JE NASLEDILA I OD NJEGA: Ko je otac Katarine Žutić?

Izvor: Nportal

07.07.2022.

22:03

OBA roditelja su glumačke legende.

Glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac.

Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput "Balkan Ekspresa 2", "Petrijinog venaca" i "Kamiondžija".

BloombergAdria.com

Ovaj brak se završio, a glumac se oženio glumicom Ognjankom Ognjanović, koja je već imala ćerku, glumicu Anastasiju Anju Mandić. U trenutku kada su se njih dvoje venčali Katarina je imala 12 godina, dok je Anja imala 11 godina.

Ipak, i ljubavni život Svetlane Bojković nije bio ništa manje uzbudljiv.

Poznato je da legendarna glumica ima dva braka iza sebe - prvi sa Milošem Žutićem sa kojim je dobila ćerku Katarinu Žutić, a drugi sa rediteljem LJubomirom Mucijem Draškićem.

BloombergAdria.com

Ipak, ono što je malo ko znao, jeste da se Ceca Bojković zaljubila u svog drugog supruga dok je još bila formalno u braku sa prvim.

Tada su mnogi bili iznenađeni, jer Svetlana ne važi za nekog ko je sklon skandalima, te je ona dodatno objasnila kako je došlo do tog ljubavnog trougla.

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak i došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem LJubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je svladala najteža bolest - priznala je Svetlana Ceca Bojković.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".