Izvor:Foto: Z. Milošević

POSLE HAVARIJE NA PALILULI: Kako da naplatite štetu

Izvor: Nportal

15.07.2022.

10:06

PRE slanja zahteva za nadoknadu štete, vozačima bi bilo najbolje da pozovu procenitelja osiguravajuće kuće čiju polisu imaju.

Procenitelji su ovlašćeni veštaci, pa je njihovo mišljenje na sudu neoborivo. Oni fotografišu vozilo i rade zapisnik o šteti na vozilu.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" kažu da njihovo preduzeće ima polisu osiguranja od odgovornosti iz delatnosti zaključenu sa kompanijom "Dunav osiguranje".

- Zahtev za naknadu štete sugrađani mogu podneti elektronskim putem na mejl prijava.štete@bvk.rs, u korisničkim centrima u Danijelovoj, Kneza Miloša i u Svetosavskoj ulici u Barajevu, kao i poštom. Uz zahtev za nadoknadu štete, može se priložiti i dokaz o nastaloj šteti. Po prijemu zahteva za naknadu štete, sa podnosiocem će u najkraćem roku kontaktirati osiguravač - objasnili su u "Vodovodu" za 24sedam.

Juče ujutru, u 6.40 sati, došlo je do pucanja vodovodne cevi u Kraljice Marije, a voda se velikom brzinom izlila po glavnoj i okolnim ulicama, zbog čega je saobraćaj obustavljen od Ruzveltove do Starine Novaka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".