Izvor:Foto: Architectural Digest/printskrin instagram/petraecclestoneofficial

VREDI MILIONE: Ovako izgleda vila ćerke najbogatije Srpkinje

Izvor: Nportal

15.07.2022.

11:12

KUĆA puna kristala! Sve blista od sjaja!

Ćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, Petra Eklston, nedavno je na svom Instagram profilu je pokazala luksuznu vilu koja ostavlja bez daha kada pogledate kako izgleda enterijer. 

- Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop - rekla je Petra

Petrina vila je građena krajem 18. veka, i nosi ime koje je poznato - "Sloane House" i važi za jednu od najatraktivnijih. Nalazi se u britanskoj prestonici.

Kuća poseduje osam soba i 12 kupatila, naveli su Petra i Sem.

Petrina i Semova kuća poseduje spa i luksuzni bazen, ogromni akvarijum i trpezariju. Par je pokazao i foaje sa lusterom koji ima više od 150.000 kristala. Kuća je procenjena za 170.000 miliona britanskih funti, odnosno 200. 000. miliona evra.  Petrin verenik je nave da kuća nije na prodaju. 

- Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome - napisala je Petra uz objavljeni video.

BloombergAdria.com

 

Za časopis ''Architectural Digest'' ispričala je da joj je bilo potrebno pet godina da kuću uredi onako kako je zamislila.

- Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah - ispričala je Petra, koja je ''Sloane House'' kupila po ceni od 80 miliona dolara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".