Izvor:Foto: Arhiva Novosti

SRELA SE SA ''BRAĆOM'': Oni su glumili Darinog Budu

Izvor: Nportal

15.07.2022.

16:18

DARA na odmoru sa ''braćom'' iz filma.

Jakov, Simon i Luka Šaranović iz Herceg Novog danas imaju pet godina i pravi su slatkiši. Bilja je uz zajedničke fotografije sa plaže u Jazu napisala: "Samo da vidite moje tri male-velike ljubavice", otkrivši da se sa njima videla tokom porodičnog letovanja u Crnoj Gori.

BloombergAdria.com

 

Roditelji dečaka su ostali u kontaktu sa Biljanom i njenom porodicom i, kako kažu, svaki susret ih podseti na momente kada su snimali ovaj potresan film. Jakov, Simon i Luka su u vreme snimanja imali nepune dve godine, ali bili su više nego odlični glumci.

Mališani su se smenjivali na setu i niko nije mogao da pretpostavi da Darinog mlađeg brata ne igra jedna, već tri bebe. Najviše scena, doduše, izneo je Luka, sa kojim se Bilja posebno i slikala, postavivši komentar "posle tri godine".

Dečaci još nisu pogledali film o stradanju Srba od ustaške ruke i golgoti kroz koju su prošli u koncentracionim logorima tokom Drugog svetskog rata, jer njihova majka kaže da su još mali da bi shvatili tu težinu. Ipak, često im pokazuje fotografije sa snimanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".