Izvor:Foto: D. Milovanović

PRVI MUŽ MINE LAZAREVIĆ: Sa njim dobila dete dok je studirala

Izvor: Nportal

19.07.2022.

11:01

GLUMICA Mina Lazarević iza sebe ima dva braka

Mina Lazarević prvi put je na "ludi kamen" stala sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem, sa kojim je dobila sina Luku, kog je rodila kada je imala 22 godine.

BloombergAdria.com

Osim što su bili bračni partneri, Mina i Aleksandar su zajedno i radili, budući da je glumica sa suprugom nastupala na džez zabavama. Nakon razvoda, nastavili su poslovnu saradnju i ostali u prijateljskim odnosima.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina - rekla je Mina jednom prilikom za "Blic".

Kako je isticala, u Aleksandru je uvek imala oslonac i veliku podršku.

- Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - dodala je tada glumica.

BloombergAdria.com

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, Mina je zatrudnela i ona i Aleksandar dobili su sina Luku. Luka danas ima 25 godina i, kako glumica kaže, svoj je čovek.

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - rekla je nedavno za "Story" Mina, koja je dva meseca nakon porođaja počela da snima popularnu seriju "Porodično blago", gde je imala svoju prvu ulogu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".