Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

MAJKA MALOLETNE MILICE: Strpaću Mensura u zatvor!

Izvor: Nportal

05.10.2021.

14:00

ANA Veselinović ne podržava vezu njene ćerke sa Mensurom Ajdarpašićem. Smatra da je Mensur maltretira na imanju, pa prikuplja dokaze protiv njega.

NJegova bivša Mina Vrbaški obelodanila je da ju je Mensur tukao dok su bili u vezi i da je zbog toga intervenisala čak i policija. Međutim, ona nije bila jedina koja se žalila na njegovo nasilno ponašanje.

Mensur navodno od samog starta veze maltretira maloletnu Milicu, bije je i štipa ispod pokrivača.

BloombergAdria.com

 

Izvor blizak sa majkom maloletne učesnice "Zadruge 5“ kaže da je žena u lošem stanju, ali da radi na tome da manijak završi iza rešetaka. Ana danima ne spava i ne jede. Završila je na lekovima zbog ćerkine drame.

BloombergAdria.com

 

- NJena majka Ana je pred nervnim slomom, Milica je maloletna i nije sposobna da se brani. Ona će slepo da sluša Mensura i trpi njegove uvrede i maltretiranje. Majka Ana hoće da stane na put torturi. Ona sad prati sva dešavanja s Milicom, potegla se priča kako je tuče i maltretira. Majka sve ovo skuplja da bi potkrepila priču. Ona želi da on bude iza rešetaka što duže i da rastavi ćerku od njega. Plače danima i pije lekove. Jako je loše. Dolazila je i u Šimanovce, plakala oko imanja i dozivala ćerku, ali, naravno, nije mogla da je čuje jer je Bela kuća izolovana. Jednu noć je čak i prespavala iza zidina, očekujući da će Milica da je čuje. Ana mrzi Mensura, ne može očima da ga gleda - kaže izvor koji je u kontaktu sa utučenom majkom koja ovih dana prolazi kroz pravi pakao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

(Republika)