Izvor:Foto: Nenad Karlić/N.Fifić

BEBA RAZOČARANA: To su laži o smrti mog dede i oca

Izvor: Nportal

22.07.2022.

15:56

BEBA Balašević je nedavno na svom profilu demantovala tvrdnje rok kritičara koji kaže da je kantautor Đorđe Balašević preminuo od srca jer je navodno pevačev otac bolovao od iste bolesti.

Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića oglasila se na Fejsbuku i pričala je o izjavi koja se pojavila u medijima, kako je njen otac umro od srca i da je za to kriva genetika pošto je i njegov otac isto skončao.

Beba je to demantovala, a ponajviše joj je zasmetalo što se njen deda spominje "kao genetika". 

- Rok kritičar izjavi za novine da je "Đole umro od srca i da je to genetika, jer je i njegov otac umro od srca." Nije. Kratko i jasno: nije - započela je Beba i nastavila:

BloombergAdria.com

 

- Moj dobri deda Jova nije otišao od srca, ali već mi je previše nelagodno da pričam javno o bilo čijem zdravstvenom stanju, pa makar i od nekog svog. Više od toga bi mi bilo nelagodno jedino da to radim za novine, samouvereno iznoseći nagađanja kao činjenice, ne bih li se osetila važnom - istakla je Đoletova ćerka i potom iznela i detalje:

- Deda Jova je bio super lik. Dobar čovek, vredan, mudar, govorio je nekoliko jezika i brinuo o svojoj porodici. Nije zaslužio da se spominje u javnosti samo kao ''genetika''. Pritom netačno. Ako je dobrota nasledna, onda bi se možda nekako i mogla prošvercovati ''genetika'' u priču, jer je moj tata definitivno bio to. I nije ni važno da li je ''umro od srca''... Važno je da je živeo od srca - poentirala je Beba.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".