Izvor:Foto: V. Danilov

OVO JE SIN BRANKA CVEJIĆA: Žarko ima zavidno obrazovanje

Izvor: Nportal

26.07.2022.

21:30

POPULARNI glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75. godini nakon što je početkom meseca primljen u bolnicu u teškom stanju.

NJemu je početkom jula pozlilo i on je bio hospitalizovan u Kliničkom centru Srbije zbog zbog kardiovaskularnih problema.

Branko je iza sebe ostavio suprugu, sina Žarka i ćerku Bojanu, kao i unuku.

NJegov sin, Žarko Cvejić, očev je ponos, a dramski umetnik, u retkim prilikama kada je govorio javno, imao je samo reči hvale za njega.

Žarko se retko pojavljivao u javnosti, mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda, ali je veoma poznata njegova biografija, koja je dostupna na internetu.

NJegov otac, cenjeni dramski umetnik, jednom prilikom progovorio je o privatnim detaljima Žarkovog života, a koji se tiču njegovog zavidnog obrazovanja.

- Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. NJegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".