Izvor:Foto: Arhiva Novosti/Nenad Karlić, Jutjub printskrin/top 10 zone

SVE JE PRIZNAO Švajcarac (22) ranio sam sebe -bizaran razlog

Izvor: Nportal

30.07.2022.

10:29

POLICIJU i Hitnu pomoć sinoć su alarmirali prolaznici koji su prijavili da su zatekli povređenog čoveka na ulici

Švajcarski državljanin Mateo H. Koji je izboden u petak, pola sata posle ponoći, priznao je juče nakon saslušanja u policiji da je povrede zapravo sebi naneo sam, zbog svađe sa devojkom zbog koje je došao u Srbiju.

Iako je isprva sve ukazivalo da je mladić napadnut, naročito s obzirom na to da je zatečen u delu grada koji je poznat po sličnim incidentima, ustanovljeno je da Švajcarac ipak nije žrtva krivičnog dela.

Posle celodnevnog rada sa njim, policija je raščistila sve okolnosti ovog događaja i ustanovila da je dvadesetdvogodišnjak sam sebe povredio.

Policiju i Hitnu pomoć sinoć su alarmirali prolaznici koji su prijavili da su zatekli povređenog čoveka na ulici. On je prebačen u niški Univerzitetski klinički centar gde mu je dijagnostikovana ubodna rana u predelu stomaka. Urađena mu je hirurška intervencija i zadržan je na daljem lečenju na odeljenju digestivne hirurgije.

BloombergAdria.com

 

S obzirom na to da je reč o stranom državljaninu te sumnji da je napadnut, policija i tužilaštvo su intenzivno radili na otkrivanju eventualnih napadača, ali su operativna saznanja pokazala da ih nema.

Mladić je davao kontradiktorne izjave u pogledu mnogih bitnih činjenica. Sa njim je rađeno čitavog dana i na kraju je priznao da se povredio sam tako što je zabio parče stakla u stomak – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem. 

(Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".