Izvor:Foto:Shutterstock/Instagram printskrin/miljana_kulic_official

MILJANA KULIĆ ŽIVOTNO UGROŽENA: Zadrugarka u veštačkoj komi

Izvor: Nportal

01.08.2022.

09:04

STANJE bivše zadrugarke je kritično.

Miljana Kulić stavljena je u veštačkoj komi zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, ćerka im je od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde se lekari bore za njen život.

BloombergAdria.com

- Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima, priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna, rekao je Siniša Kulić.

BloombergAdria.com

Takođe, ovo je jako uticalo na celi porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam, poručuje Siniša.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".