Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/Objektiv

Marija progovorila o Miljaninom stanju, ima MOLBU za fanove

Izvor: Nportal

02.08.2022.

16:09

RIJALITI zvezda Miljana Kulić suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog komplikacija koje su usledile posle operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Ovim povodom oglasio se UKC Niš koji je naveo da se Miljana uspešno oporavlja i da bolnica ima sve potrebne medikamente, kao i dovoljno krvi za lečenje pacijetkinje, što je mnoge začudilo, jer je Miljanina majka, Marija Kulić prethodno apelovala na ljude da ako su u mogućnosti pošalju određene vitamine iz Amerike.

O situaciji se iznova oglasila i Marija Kulić.

BloombergAdria.com

- Da, imaju za sada sve. Sve što je potrebno je dobila. D3 kapi koje koriste i bebe i B12 se inače kupuju u apoteci. To smo odneli, ali smatram da je na zapadnom tržištu kvalitet bolji, pa s obzirom da Miljana širom sveta ima puno fanova, neka neko pošalje kvalitetnije jer će ona morati duži vremenski period da koristi veštačke suplemente - rekla je Marija i dodala:

- Miljani je jako opao imunitet, smatram da nema ništa loše u tome što sam ja apelovala na sve ljude, sve što budu poslali ljudi, koristiće, daće Bog i kada dođe kući - kazala je Kuićeva i završila: - UKC Niš je apsolutno sve obezbedio i neizmerno sam zahvalna svima - završila je Marija.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".