Izvor:Foto: Instagram printskrin/ Kurir

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE PRETIO JOVANI: Ovako se branio

Izvor: Nportal

07.08.2022.

14:53

U SVOJOJ odbrani u prisustvu izabranog branioca negirao je izvršenje krivičnog dela

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan S. M. (26), iz Apatina, osumnjičen da je slao preteće poruke novinarki TV Pink, Jovani Jeremić. Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

BloombergAdria.com

On je uhapšen u petak, kada mu je na zahtev Tužilaštva određeno zadrđavanje. Na saslušanju, kako saznajemo  je uz prisustvo izabranog branioca negirao delo koje mu se stavlja na teret.

U daljem postupku u Tužilaštvu će biti ispitana i Jovana Jeremić, daće se nalog za veštačenje mobilnog telefona, a možda će se tražiti i veštačenje osumnjičenog, kako bi se utvrdila njegova uračunljivost. Takođe, biće ispitano još nekoliko osoba na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

BloombergAdria.com

Jeremićeva je pre nekoliko dana prijavila policiji da joj stižu preteće poruke i to od osobe koja se predstavlja kao čovek Veljka Belivuka. Prema informacijama koje smo dobili, neke od poruka su glasile: "Uništićemo te iz principa, jer je sa nama uvek Nevolja", "Misliš ako je Velja pao da nismo podelili pozicije", "kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili će u suprotnom jesti žito na tvojoj sahrani".

(N. B.)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".