Izvor:Foto: Printskrin/Tv Prva

VUČIĆ OTKRIO ŠTA JEDE U BRISELU: Mnogi će se iznenaditi FOTO

Izvor: Nportal

17.08.2022.

17:46

VUČIĆ se ranije danas sastao sa generalnim sekretarom NATO alijanse Jensom Stoltenbergom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je u Brisel kako bi prisustvovao nastavku dijaloga između Beograda i Priština. 

Vučić se ranije danas sastao sa generalnim sekretarom NATO alijanse Jensom Stoltenbergom, te su njih dvojica, nakon okončanja sastanka, održali zajedničku konferenciju za medije.

BloombergAdria.com

 

Pored ovog susreta, Vučić je održao i sastanak sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Vučić i Lajčak sastali su se u zgradi Misije Srbije u Briselu, a tema razgovora je priprema za sutrašnju novu rundu dijaloga.

Predsednik Srbije iskoristio je kratku pauzu između dva susreta sa evropskim zvaničnicima i oglasio se na svom Instagram profilu. 

– Verovali ili ne, ovo je slika iz srpske Misije u Briselu. Sva ova divna jela, od pita do pinđura, za našu delegaciju pripremile su divne žene koje rade u Misiji Srbije pri EU. U ovih pet minuta pred dolazak specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja Zapadnog Balkana Miroslava Lajčaka navalio sam na pitu krompirušu, pinđur, a ostale đakonije prepustio sam drugima – napisao je Vučić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Aleksandar Vučić #Predsednik Srbije #hrana #Brisel pregovori #pregovori Beograda i Prištine