Izvor:Foto: Jutjub printskrin/VELIKI BRAT

POLICIJA NA SAVI, TRAŽE POBEDNICU "VB-A" Sestra sumnja u zeta

Izvor: Nportal

18.08.2022.

16:26

POTRAGA za Marijanom Seifert, pobednicom ''Velikog brata'' 2011, se nastavlja. Nestanak je prijavio Marijanin suprug Karlo 27. aprila ove godine. Seifertova je nestala na Savici u Zagrebu.

Posle četiri meseca, policija nastavlja potragu za nesrećnom Marijanom.  

Područije na kom je Marijana nestala, Most mladosti pretražili su i pripadnici HGSS i ronioci. Zbog niskog vodostaja Save, policija je odlučila da unapredi potragu i ponovo pretraži područje oko Mosta mladosti i nizvodno.

BloombergAdria.com

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno saznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - izjavila je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom meseca za Slobodnu Dalmaciju.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. NJen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz u policiji. Ne želim ovim reći da joj je nešto učinio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu sa njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".