Izvor:Foto: ATA images

BUKTI RAT: Brendon ponizio Maju, umešana i Ana Korać

Izvor: Nportal

08.10.2021.

16:17

Bivši zadrugari Maja Marinković i Branislav Radonić Brendon nekada su bili nerazdvojni prijatelji, a danas rat između njih ne prestaje!

 Maja Marinković sinoć se našla na stubu srama kada ju je Brendon napao zbog nove promene koju je zadrugarka napravila, i objavila na svoj Instagram profil.

Naime, Maja je odlučila da se ofarba u plavo i time upotpunila svoj izgled, tako da su svi povezali da sada izgleda identično kao njena suparnica Ana Korać. 

BloombergAdria.com

 

Brendon je na svom Instagram profilu okačio sliku Maje Marinković sa novom bojom kose, te ju je uvredio i nazvao psihopatom. Da stvar bude još dramatičnija, Brendon zna da je Majina slaba tačka Ana Korać, pa ju je okarakterisao kao originalnu verziju devojke, dok je Marinkovićevu uvrstao u duplikate. Povezao ih je u istu sliku i uporedio.

BloombergAdria.com

 

Ni Maja mu nije ostala dužna, pa je ubrzo nakon toga na svom Instagram storiju poslala poruku, Brendonu i svima koji misle da kopira Anu Korać.

BloombergAdria.com

 

- Ne mogu da shvatim da su ljudi toliko opterećeni tuđim životom. Ako vas toliko interesuje nisam se ofarbala u plavo, niti bih. Svi znaju koliko volim tamnu kosu, tako da, molim vas, ne smarajte me previše.