Izvor:Foto: V. Danilov

ENIGMA ZA JAVNOST Da li je OVAJ glumac novi Brankicin dečko?

Izvor: Nportal

25.08.2022.

12:21

NOVI dečko Brankice Sebastijanović bio je enigma za javnost godinama unazad

Od prekida veze sa Milošem Bikovićem javnost je znatiželjna da sazna ko je novi dečko Brankice Sebastijanović. Budući da glumica svoju privatnost strogo drži po strani i dalje od radoznalih medija, do ovog podatka gotovo je nemoguće bilo doći. Tokom prethodnih godina po portalima se spekulisalo da se zvezda serije "Samac u braku" zabavlja sa umetnikom Dušanom Materjićem sa kojim je pozirala za potrebe jednog projekta, ali nakon što je ona te navode demantova javnost je ostala praznih ruku.

BloombergAdria.com

Najnoviji potez glumice ponovo je uzburkao javnosti i još jednom pokrenuo pitanje ko je novi dečko Brankice Sebastijanović. Naime, Brankica je nedavno sa pratiocima na "Instagramu" podelia fotografiju na kojoj pored bicikle nasmejana pozira, a koju je napravio Bogdan Bogdanović.

Jedan pogled na hešteg doveo je njene obožavaoce u zabunu, jer prvo što se u tom momentu moglo pomisliti je da glumica uživa u ljubavi sa slavnim košarkašem istog imena i prezimena. Vrlo brzo doznalo se da je njen partner u vožnji po srpskoj prestonici umetnik, tačnije mladi kolega glumac Bogdan Bogdanović, a da li između njega i Brankice ima nečeg većeg od kolegijalnog odnosa i prijateljstva još uvek niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Novi dečko Brankice Sebastijanović po svoj prilici ostaće enigma za medije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Brankica Sebastijanović #glumica Brankica Sebastijanović #Bogdan Bogdanović #Miloš Biković #VIP #BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"