Izvor:Foto: Jutjub printskrin/RTV Pink Official

Sandra je udata za milijardera, a ovo joj je bivši

Izvor: Nportal

08.10.2021.

17:06

Aleksandra Sandra Meljničenko, nekadašnja članica grupe "Models", sada je srećno udata za ruskog milijaredra Andreja Meljničenka, sa kojim živi van Srbije. Iako je njihov brak skladan bez skandala, javnost često zanima sa kim je ova atraktivna manekenka bila ranije.

Bivši dečko Sandre Meljničenko, prema pisanju domaćih medija, je niko drugi no naš poznati muzičar i kompozitor, kojeg publika viđa doslovno svake subote na televiziji, u emisiji "Zvezde Granda".

Bivši dečko Sandre Meljničenko, kako je prenosio "Svet" , jeste Aleksandar Milić Mili. Kompozitor i modelsica su navodno imali kratku vezu, koja nije opstala, zbog Sandrine ljubomore.

- Mili je morao da joj ispunjava hirove, da je vodi na putovanja i poklanja skupe stvari. Pošto mu je u jednom trenutku postala naporna jer je ljubomorna, odlučio je da je ostavi. Bili su zajedno nešto više od dva meseca - rekla je za "Svet" svojevremeno Sandrina drugarica.

Kako se tada pričalo, nakon raskida sa Milijem, modelsica je otputovala u Monte Karlo, pa je potom u njen život ušao Andrej Meljničenko i sve se tako završilo.