Izvor:Foto: Jutjub printskrin

Gde je danas i kako izgleda druga sestra - Anita Bizetić?

Izvor: Nportal

27.08.2022.

14:30

DORIS Bizetić je jedna od zvezda 90-ih, ali mnogi se pitaju gde je nestala njena sestra Anita, koju je televizijska publika obožavala

Humoristički program "BB šou", iza kog je stajao Boris Bizetić, obeležio je jednu eru televizije na našim prostorima. Poznati šou emitovan je od 1994. do 2002. godine, a publika imala priliku da gleda čak 536 epizode, koje su nam predstavile živopisne likove.

BloombergAdria.com

Među onima koji su imali zapažene uloge bile su Doris i Anita Bizetić, Borisove ćerke, a kod se Doris dobro poznata zbog svog upliva u muzičke vode i po vlogu koji je aktivno vodila do pre nekoliko meseci, o Aniti se malo toga zna.

Kako su pisali mediji, Anita se danas bavi montažom muzičkih spotova i TV emisija, što je zanimanje već više od dve decenije, a paralelno je gradila i karijeru u medijima.

Ona je, kao i čitava njena porodica, ostala dosledna svojoj želji da se ne eksponira u medijima bez potrebe, pa se tako ne zna mnogo o njenom privatnom životu. Ipak, pre izvesnog vremena se pisalo da se Anita u aprilu 2018. godine udala za Vladimira Gagića i da je svom prezimenu dodala i njegovo, o čemu se ona nije oglašavala.

Budući da živi mirno i povučeno, Anitu nemamo priliku da viđamo na gradskim događajima, a oni koji su je obožavali tokom devedesetih mogli su da je vide u vlogovima njene sestre Doris, u kojima je učestvovala u simpatičnim kvizovima i izazovima.

Ona, po svemu sudeći, i dalje neguje svoj prepoznatljivi stil i odana je sebi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".