Izvor:Foto: Printskrin Instagram/danymaksi

NIKADA SE NISU VENČALI Ovo je partner Danice Maksimović FOTO

Izvor: Nportal

29.08.2022.

22:47

SAPUTNIK Danice Maksimović njena je dugogodišnja ljubav i podrška.

Nevenčani suprug Danice Maksimović, Todor Lolić najveća podrška slavnoj glumici decenijama unazad.

Ovaj par svoju ljubav nije krunisao brakom, a u vanbračnoj zajednci dobili su sina Miloša Lolića, poznatog i veoma uspešnog režisera koji već 10 godina živi van granica Srbije.

Danicu i Todora retko viđamo zajedno, ali na društvenim mrežama se nedavno pojavila slika para koji svoju ljubav neguje i u istoj uživa kao prvig dana. Na fotografiji se vidi nasmejana glumica koja uživa pored svog supruga.

Danica je svojevremeno za magazin "Story" otkrila tajnu njihovog trajanja

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - rekla je svojevremeno glumica koja smatra da jedan potpis na papiru ništa ne mora da znači:

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo - rekla je glumica koja ne krije da je uz nevenčanog supruga potpuno ispunjena te da je bezuslovna ljubav jedina garancija zajedničkog života.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".