Izvor:Foto: ATA images

SEVERINA RASKRINKANA: Lančić na vratu otkrio istinu!

Izvor: Nportal

02.09.2022.

11:21

PEVAČICA Severina Vučković privedena je zbog fizičkog obračuna sa sestrom

Policija je pažljivo ispitala sukob na osnovu zadobijenih povreda koji se dogodio između sestara. Marijana je izjavila da Severina ne želi da prihvati pomoć psihijatra i da nije prvvi put da se dešavaju porodični sukobi.

- Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Viđla sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam poslednje vreme u Nemačkoj - izjavila je Marijana posle sukoba u stanu svoje i Severinine majke.

Severinin advokat Jasminka Biloš izjavila je da je Marijana celu priču izmislila i da je ona napala pevačicu.  Severinin tim je poslao pevačicine fotografije posle tuče. 

Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju sa njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

- Kako joj ga je onda iščupala? - zapitali su se prijatelji Severinine starije sestre.

Oni su takođe upoznati sa Severininim temparamentinm karakterom i sukobima koji su se dogodili ranije u porodici. 

Komšije nisu videli pevačicu na zagrebačkoj adresi otkako je bila na razgovoru u policiji. Stresne trenutke porodične drame provodi povučeno, kontaktira tek sa najbližima i svojim advokatskim timom. Na njenim društvenim mrežama takođe zasad vlada “zavet ćutnje”. Objavila je video sa svog koncerta u Poreču koji je održala pre desetak dana i ostavlja utisak da neće pojašnjavati šta se događalo sporne noći u stanu njene majke u njenom rodnom gradu.

Severinina sestra se sprema da ode iz Splita, a njoj će biti upućene tužbe od Severininog tima i advokata Jasminke Biloš. 

- Severina je saslušana u policijskoj stanici radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Istrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobilni. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović - rekli su za Index iz Severininog tima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".