Izvor:Foto: Z. Knežević

Predao se Luka Cerović, desna ruka DŽonija sa Vračara

Izvor: Nportal

05.09.2022.

16:20

Vušović, zvani DŽoni sa Vračara, u martu prošle godine je bio uhapšen u Dominikanskoj Republici, ali umesto da bude izručen Srbiji koja traga za njim, pušten je iz ekstradicionog pritvora.

Luka Cerović, koji prema operativnim podacima važi za desnu ruku, odnosno najbližeg saradnika Nikole Vušovića, zvanog DŽoni sa Vračara, predao se danas! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je danas u pratnji advokata došao u Palatu pravde, odnosno kod sudije za prethodni postupak i odmah je sproveden u pritvor.

Za Cerovićem je, podsetimo, bila raspisana poternica na predlog Višeg tužilaštva u Beogradu, koje protiv njega i još dvojice osumnjičenih vodi zbog iznude.

Podsetimo, Vušović i Cerović, navodno su na čelu takozanog "vračarskog klana" za koji se spekuliše da je preuzeo sve poslove Veljka Belivuka, posle njegovog hapšenja. Istražitelji su, kako Kurir saznaje, naložili i da se njihvo DNK ukolio postoji u bazi uporedi sa tragovima pronađenim u kući strave u Ritopeku.

Podsetimo, Vušović, zvani DŽoni sa Vračara, u martu prošle godine je bio uhapšen u Dominikanskoj Republici, ali umesto da bude izručen Srbiji koja traga za njim, pušten je iz ekstradicionog pritvora.

BloombergAdria.com

 

- Postoje indicije da je u hijerarhiji kavačkog klana on preuzeo Belivukovo mesto i postao najbliži saradnik Zvicera - objašnjava on.

Inače, i za Vušovićem je raspisana poternica Višeg tužilaštva u Beogradu, i do zbog nezakonitog posedovanja oružja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".