Izvor:Foto: Aleksa Stanković/Sarić S./ Goran Šljivić

ZAVOLELI SE PRED KAMEROM: Ovi parovi su se upoznali na setu

Izvor: Nportal

06.09.2022.

22:04

ONI su se zaljubili na snimanju, mnogi su imali prepreke, ali ništa nije moglo da stane na put njihovoj ljubavi.

Osim toga što su oduševljavali publiku svojim glumačkim veštinama i što su pokupili simpatije glumeći zaljubljene parove, mnogi domaći glumci preslikali su to i na privatni život.

Mnogi su se upoznali na snimanju, te započeli ljubavnu romansu koju su kasnije pretočili u brak.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

NJih dvoje predstavljaju jedan od najpoznatijih glumačkih parova. Upoznali su se na snimanju filma Zona Zamfirova, nakon čega su se odmah javile emocije.

BloombergAdria.com

Zanimljivo je da su oboje u tom trenutku bili emotivno zauzeti, odnosno imali su svoje partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je sa rediteljem Jugom Radivojevićem bila u vezi.

Prošlo je dve godine od njihovog upoznavanja, nakon čega su oboje raskinuli svoje emotivne veze. Ubrzo su odlučili da otkriju svoja osećanja, te su uplovili u ljubavni odnos.

Nakon četiri godine veze, njih dvoje su se venčali. Kruna njihovog braka jesu bliznakinje Vera i Mila.

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Ovaj par upoznao se još za vreme studentskih dana, a u ljubavnu vezu uplovili su snimajući film "Sveto mesto".

NJih dvoje su takođe snimali seriju "Stižu dolari", u kojoj su igrali bračni par.

BloombergAdria.com

„Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek“, rekla je glumica jednom prilikom.

NJih dvoje su dobili i ćerku Anđelu, koja je takođe počela da se bavi glumom

Tamara Dragičević i Petar Benčina

NJih dvoje upoznali su se davne 2011. godine, te su se odmah zavoleli.

„Duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama i posle par meseci prestali smo da je ignorišemo“, rekla je Tamara.

NJihova ljubav i danas traje, a u braku su dobili i dvoje dece.

BloombergAdria.com

“Našli smo se. Manje-više, to Tamara sve savršeno organizuje, a ja sam tu apsolutno u svakom trenutku. I onda se sve to lepo prepliće. Sve je pitanje ljubavi. I ljubavi između partnera i prema profesiji. Kad nešto voliš, to nije obaveza“, rekao je Benčina za "Zadovoljnu".

Upoznali su se tokom snimanja serije "Zora dubrovačka", te su odmah proradile emocije. NJih dvoje u početku nisu hteli da priznaju svoju ljubav, ali ubrzo su poklekli.

„To je izgledalo kao da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec, dva“, rekao je Momčilo jednom prilikom.

Par se venčao 2018. godine, a u braku su dobili dvoje dece, Mašu i Jakšu.

Zanimljivo je i da je Momčilo 9 godina mlađi od Jelene, koja njihu ljubav opisuje na sličan način kao i on.

"Bili smo dobri prijatelji i mnogo smo razgovarali. Uhvatio me na prepad i dobro je što mi nije ostavio vremena da mislim.", rekla je glumica.

Olivera Bacić i Miodrag Dragičević

Mladi glumački par upoznao se na snimanju serije "Žigosani u reketu", a između njih odmah su sevnule varnice. Par se nedavno venčao, a ostvarili su se i u ulozi roditelja. Naime, dobili su ćerku Vasiliju.

BloombergAdria.com

„Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili – videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća – delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio“, rekao je mladi glumac.

Sanja Jovićević i Branimir Popović

Poznati glumac redovni je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, dok je mlada Sanja bila studentkinja na istom.

Oboje su snimali u poznatoj seriji "Budva na pjenu od mora", nakon čega je planula ljubav. Za vreme snimanja serije, Sanaja je ostala u drugom stanju sa Branimirom.

Par se venčao 2013. godine, a dobili su ćerku Sofiju.

„Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira“, rekao je glumac jednom prilikom.

Inače, Sanja je od Branimira mlađa 21 godinu.

(Stil)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".