Izvor:Foto: Profimedia/Instagram printskrin/ilaryblasi

POSLE PRIČE O PRELJUBI: Bivša odgovorila Totiju

Izvor: Nportal

14.09.2022.

16:37

POSLE ispovesti legendarnog fudbalera Rome Frančeska Totija u kojoj je izneo da ga je bivša supruga Ilari Blazi varala i da je to uzrokovalo razvod, oglasila se i ona i svojom izjavom privukla pažnju javnosti.

Početkom godine slavni italijanski fudbaler razveo se od zanosne Ilari posle dve decenije braka. Toti i Ilari su godinama važili za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, te je mnoge iznenadila vest o razvodu.

Princ Rima je u svojoj ispovesti za jedan italijanski list otkrio da je razlog za prekid bila preljuba. Toti je rekao da je Ilari imala ljubavnike, i da je pao u depresiju kada je to saznao.

BloombergAdria.com

 

- Glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Delovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke - rekao je između ostalog Toti.

Nije se dugo čekao odgovor bivše gospođe Toti. Ilari se posle njegovih optužbi oglasila preko svog advokata Alesandra Simeonea.

- Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita dece mi je na prvom mestu. Svako je odgovoran za svoje postupke - rekla je Ilari i dodala:

- Proteklih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica.

Nije želela da precizira o čemu je reč, ali izvor blizak Italijanki za "Korijere delo Sport" otkriva da je ovo tek početak, te ostaje utisak da ni Toti nije nevnašce kakvim se predstavlja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".