Izvor:Foto: ATA images

ĆERKU ANJU SVI ZNAMO: A ovo je sin Vesne Čipčić (FOTO)

Izvor: Nportal

20.09.2022.

15:36

GLUMICA Vesna Čipčić ima dvoje dece, ćerku Anju Alač koja je krenula maminim stopama i sina Ivana koji je odlučio da se bavi režijom

Kako je Ivan izjavio, ceo život je želeo da bude reditelj, jer je znao loše strane glumačkog poziva.

- Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva - rekao je nedavno sin Vesne Čipčić.

Mladi reditelj nedavno se predstavio publici debitantskom predstavom "Beogradska trilogija", koja se igra na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

- Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku - rekao je on, pa dodao kroz osmeh:

- U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer više članova porodice nemam - izjavio je Ivan.

Kad nije okupiran pozorištem, koje je za njega koliko profesija, toliko ljubav, Ivan Alač bavi se sportom.

- Sport smatram izuzetno bitnim po psihičko zdravlje. Dok treniram misli su mi bistrije, cirkulacija mi se probudi i ideje lakše dolaze. Glavni hobi mi je pisanje. Odatle je valjda sve i krenulo. Pišem pesme i priče, a trenutno radim i na scenariju za dugometražni film - rekao je Ivan Alač.

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Vesna Čipčić #Glumica Vesna Čipčić #Vesna Čipčić sin #Anja Alač #Ivan Alač #VIP