Izvor:Foto: ATA images, Profimedia

ZAHVALJUJUĆI NJOJ IMA DEVOJAČKU KILAŽU: Ovo je Cecina dijeta

Izvor: Nportal

26.09.2022.

16:56

IZVAJANA figura je njen zaštitni znak

Iako je imala dva porođaja, Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije kuburila sa velikim viškom kilograma.

Sa druge strane, ne krije da obožava da jede razne specijalitete, pa je u jednom periodu "nabacila" oko pet kilograma viška.

- Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja", kaže Ceca za "Informer".

BloombergAdria.com

 

Smatrala je da se zdravo hrani, a uz sve to je postila i svaki post. Ali, kako nije bila zadovoljna odrazom u ogledalu, želela je da napravi neke promene.

- Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - ističe Ceca.

I naglašava da joj nije bilo lako da se navikne na potpuno drugačiji režim ishrane.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata - objašnjava pevačica.

BloombergAdria.com

 

Takođe, veliki je ljubitelj i slatkiša, a kada oseti potrebu za njima, obično se trudi da pojeden neku zdravu poslasticu.

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom "od ponedeljka ću" - zaključila je.

BloombergAdria.com

 

Međutim, Ceca nije samo uvela promene kada je ishrana u pitanju, već je počela redovno i da trenira. Sada izgleda kao na početku karjere.

- Pošto ne volim da vežbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi - završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija semenkama

Ručak: orada i zelena salata

Večera: potaž od bundeve

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".