Izvor:Foto: Profimedia

PAS IMAO "NEZGODU" Zbog toga žena tri dana provela u bolnici

Izvor: Nportal

26.09.2022.

19:33

LEKARI su nesrećnoj ženi dijagnostikovali gastrointestinalnu infekciju.

Žena iz Bristola je hospitalizovana nakon što joj je ćerkin pas obavio nuždu na lice dok je spavala. 

Amanda Gomo (51) provela je tri dana u bolnici nakon što je čivava Bel imala malu "nezgodu". Naime, pas se osećao loše i imao je dijareju, a deo izlučevina upao je nesrećnoj ženi u usta dok je imala popodnevnu dremku. 

Nakon incidenta, žena je otrčala u kupatilo da se obriše, a kasnije je odvedena i u bolnicu nakon što se razbolela od gastrointestinalne infekcije koja se prenela od Bel.

Kako se navodi, lekari su joj dijagnostikovali gastrointestinalnu infekciju koja je kroz Belin izmet dospela u njena usta.

Bel je odvedena kod veterinara gde su joj prepisani antibiotici, a gospođa Gomo se razbolela i morala da je da dobije medicinski tretman kako bi joj bilo bolje, ali i pored toga ističe da oprašta psu zbog incidenta. 

Govoreći o ovom neprijatnom događaju, ona ističe da joj se u tom trenutku sin tuširao i da je, pre nego što je oprala sadržaj sa lica, imala vremena da se uslika. 

Na ovom linku možete videti tu fotografiju. 

- Bilo je odvratno, a ja sam satima nakon toga povraćala, jednostavno nisam mogla da izbacim ukus iz usta - kaže ona za britanski Dejli mejl

- Definitivno ću više voditi računa o tome u kom položaju spavam - rekla je ova 51-godišnjakinja. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".