Izvor:Foto: reprint TV Novosti

ŽENA NESTVARNE LEPOTE I SNAGE: Ona je Danilova najveća ljubav

Izvor: Nportal

26.09.2022.

20:57

DANILO i Branka su se upoznali na planini Zlatar, a kako je glumac jednom prilikom rekao, to je bila ljubav na prvi pogled.

Danilo Lazović je rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu.

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama. Na Zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla lepa Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: "NJu ću da oženim!"

To se i ostvarilo, a par je tokom skladnog braka dobio četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Mnogi ne znaju kako Branka izgleda, a retku njenu fotografiju svojevremeno je objavila glumica Milica Milša. Jasno je iz jednog pogleda da je u pitanju dama prave lepote, a Milica je naglasila da je ona i Danilova najveća ljubav.

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom , ženom nestvarne lepote i snage , koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška, napisala je Milica.

Podsetimo, glumac je preminuo je 2006. u 54. godini od infarkta.

Čuveni sprski glumac Danilo Lazović ostavio je ogroman trag u domaćoj kinematografiji, a njegove replike iz filmova i serija su postale legendarne Lazović se trudio da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, a pokojni glumac je skoro celog života voleo jednu ženu, svoju suprugu Branku. Glumica Milica Milša je ranije objavila fotografiju sa Brankom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".