Izvor:Foto: V. Danilov, Ata images

PORED SVIH MILIONERA: Slađa završila u vezi sa Đoganijem

Izvor: Nportal

01.10.2022.

22:47

IMALA je simpatiju iz Partizana. NJene drugarice sada žive kao kraljice

Pevačica Slađa Delibašić ispričala je da je imala priliku da se uda za dosta imućnijeg muškarca, ali da se ne kaje zbog veze sa Đoganijem. 

- Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi: "Gde mi je onda pamet bila", ali ne kajem se - rekla je pevačica i  opisala kako je završila u ljubavi sa bivšim. 

BloombergAdria.com

 

- Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku.

Osim što su joj se otac Jug Delibašića i brat Igor bavili sportom, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Kasnije je dospela kod Lokice Stefanović kao plesačica, a tamo je upoznala i Đoleta Đoganija. Ubrzo su počeli da rade, ali i da žive, kao par, a ta veza je najteže pala Slađinom ocu.

BloombergAdria.com

 

- Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece - istakla je pevačica, pa se kroz priču dotakla i kraja njenog braka sa Đoganijem:

- Počeo je da mi smeta taj zajednički nastup s Đoletom, trebalo je da me pusti da budem lider na bini, tako da sam odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće, znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga. Želela sam da dokažem da mogu sama.

U periodu kada su se razveli, postojale su glasine da je razlog razvoda bila sadašnja denserova supruga Vesna, tadašnje Trivić. Vesna je bila plesačica u njihovoj grupi koju  je Slađa podučavala. Osim toga, smatrala ju je prijateljicom.

Delibašićka iz braka s Đoganijem ima dve ćerke Silviju i Marinelu, dok Đole iz braka s Vesnom, koja je ulogu Slađinu zamenila i u grupi ''Fantastiko'' ima još dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lorenu.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".