Izvor:Foto: V. Danilov

LEŽI MU U KRILU: Dragana Mićalović pokazala novog dečka

Izvor: Nportal

04.10.2022.

10:14

DEČKO Dragane Mićalović već duže vreme nepopunjena je pozicija

Dečko Dragane Mićalović još uvek je titula koju treba osvojiti nakon što je prošlo već duže vreme otkako se poslednji put usudila da u javnosti ima svoju jaču polovinu.

BloombergAdria.com

O ljubavnom životu poznate glumice neretko se spekuliše a ona uglavnom tihuje kada je za njega pitaju. Ipak, njeni potezi na društvenim mrežama katkad mogu da nagoveste razvoj događaja i na tom planu, pa je Dragana nedavno učinila nešto zaista retko. Naime, ona je objavila fotografije koje svedoče trenucima u kojima je s jednim muškarcem.

Nije poznato da li je u pitanju dečko Dragane Mićalović ali činjenica da je već nekoliko puta okačila njihove zajedničke fotografije govori dovoljno. Međutim, kada malo detaljnije zagrebete po površini jasno je i kako glasi njegovo ime i samim tim koje bi prirode mogla da bude njihova veza. Dečko na fotografijama je Miloš Majstorović i zaposlen je kao trener u istom fitnes centru koji posećuje poznata glumica.

BloombergAdria.com

Kako stvari stoje, dečko Dragane Mićalović sigurno je njen lični trener i dobar prijatelj, a da li je zauzeo i tu prvu titulu ostaje da se vidi. Na fotografijama su zajedno tokom jednog od treninga a glumica je Miloša uhvatila za ruku. U svakom slučaju, glumica se čini srećnom i zadovoljnom i nimalo se ne libi da deli te trenutke sa čitavim svetom, pa neka svako misli šta želi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".