Izvor:Foto: Profimedia, Tviter printskrin/@bianconerobgd

BRUSE TI LI SI? Slavni glumac u beogradskom GSP-u - neverica

Izvor: Nportal

09.10.2022.

12:39

FOTOGRAFIJA se ubrzo proširila društvenim mrežama

Na autobuskoj liniji između beogradskih naselja neko je fotografisao muškarca koji neodoljivo podseća na slavnog glumca Brusa Vilisa.

Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama te je postala viralna, a brojni korisnici su se našalili na račun Vilisovog dvojnika.

BloombergAdria.com

“Ovaj liči na onog iz Umri muški”, “Brus Vilis traži gde će kupiti mleko u Srbiji”, “Brus Vilis prop'o”, “Povukao se iz glume pa se voza našim gsp-om i uživa”, “Snima Umri muški 7”, “Potpuno isti”, šalili su se u komentarima.

Nedavno se pisalo da je Vilis prodao prava na svoje lice kompaniji za kreiranje digitalnih dvojnika pod nazivom Dipkejk – što im je omogućilo da stvore “digitalnog blizanca” za glumca, koji se penzionisao u martu nakon što mu je dijagnostikovana afazija.

Međutim, BBC je prenio da je Vilisov portparol negirao da on ima bilo kakvo partnerstvo ili ugovor s kompanijom. Dipkejk je to potvrdio za BBC.

- Formulacija o pravima je pogrešna… Brus nije mogao nikome prodati nikakva prava, ona su prije svega njegova - naveli su inostrani mediji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".