Izvor:Foto: Printskrin Instagram/jameslastovic/Jutjub/Insatiable Fans

NESTAO GLUMAC LASTOVIĆ: Policija se uključila u istragu

Izvor: Nportal

11.10.2022.

22:14

MAJKA glumca DŽejmsa Lastovića objavila je na Fejsbuku da je njen sin nestao i da mu se izgubio svaki trag.

Prema objavi Lastovićeve majke na društvenim mrežama, glumac i njegova cimerka Nevin Dizdari poslednji put su viđeni na Havajima, u nedelju devetog oktobra, nakon boravka u odmaralištu "Hanalei Bay Resort".

BloombergAdria.com

Par je trebalo da se vrati u Kaliforniju u ponedeljak, ali niti su se pojavili na aerodromu niti su vratili iznajmljeni automobil. Sve njihove stvari ostavljene su u odmaralištu, a njih je poslednji put videla žena koja ih je ugostila na Havajima Keri Flenders, u nedelju oko osam sati ujutru, piše "Dejli mejl".

Flandres se čula sa njima oko 13.30 sati i nakon toga im se izgubio svaki trag.

Lastović i devojka sa kojom je krenuo na put na Havaje tražili su informacije o plaži Shipwrecks, a naročito ih je zanimalo mesto za ronjenje sa litice. Zna se i da su se raspitivali kod osoblja o odmaralištu o državnom parku Koki, navodno sa planom da krenu na „dugo pešačenje“.

Policija se uključila i istragu i preuzela je stvari koje je par ostavio u odmaralištu. Dat je i broj telefona za sve one koji imaju informacije o Nevin i Lastoviću.

DŽejms Lastović (27) najpoznatiji je po ulozi u "En-bi-sijevoj" seriji "Dani našeg života", a imao je zapaženu rolu i u Netfliksovom ostvarenju "Nezasiti".

Prema njegovoj biografiji sa sajta ethnicelebs.com, njegov deda po majci DŽozef Lastović bio je poreklom iz Jugoslavije, najverovatnije iz Hrvatske.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".