Izvor:Foto: Aleksa Stanković

ZABRINUO FANOVE: Zdravlje Nikole Rokvća ugroženo?

Izvor: Nportal

14.10.2022.

09:51

ZDRAVLJE Nikole Rokvića je tema koja je trenutno aktuelna

Porodica Rokvić je u novembru prošle godine izgubila najvoljenijeg oca i supruga Marinka Rokvića. Marinko je životnu bitku izgubio nakon duge i teške bolesti. Posle toga, porodica je ostala neutešna, a sinovi Nikola i Marko su se potrudili da se u najbolnijem periodu posvete najmlađima, deci Despotu, Leoni i Simeonu. Sinovi majci Slavici nisu dozvolili da utone u tugu iako je ona često imala momente slabosti i melanholije zbog suprugovog odlaska. Vedriji dani za porodicu Rokvić došli su kada su Marko i Nikola saznali da će ponovo postati očevi. 

Međutim, ovih dana je u javnost izašla vest da je zdrvlje Marinkovog sina Nikole narušeno.   

BloombergAdria.com

 

Nikola je podelio na svom "Instagram" profilu objavu koja je izazvala zabrinutost mnogih, te su se zapitali da li je zdravlje Nikole Rokvića ozbiljnije ugroženo.

Radi se o fotografiji na kojoj pevač na licu nosi masku za disanje, međutim on je ubrzo objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori koji mu pomaže da se oseća bolje.

Zdravlje Nikole Rokvića je savršeno, a porodica s nestrpljenjem očekuje dolazak novog člana koji će nesumnjivo uneti novu radost u dom Rokvića.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".