Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ Zadruga Official

ŠOK! DEKI ULAZI U ZADRUGU: Dolazi da spase Aleksandru

Izvor: Nportal

17.10.2022.

13:20

VEROVAO je da će Aleksandra moći sama da izgura ovu sezonu Zadruge

Aleksandra Nikolić u ovoj sezoni rijalitija Zadruga 6 doživela je brojne sukobe sa učesnicima, počenjv od Kristijana Golubovića, Mikija Đurića i neprijatnost u vezi Bilala. Mnogi su pokuušli da utiču na njihovu vezu, ali do sada u tome nisu uspeli. On razmišlja o ulasku u rijaliti kako bi svojoj izabranici bio podrška u trenutnoj siuaciji. Osim toga, Alkesandra ima i zdravstveni  problem, zakazana joj je operacija zbog silokona koji su pukli: 

- Ukoliko se bude oduči da se ponovo useli u "Belu kuću", Dejan bi mogao da bude bogatiji za 50.000 evra. NJegov boravak bi bio vremenski ograničen i ne bi mogao da se takmči sa ostalim cimerima za glavnu nagradu. Sa jedne strane, dvoumi se oko ulaska jer oseća veliko opterećenje budući da se u prethodnoj sezoni potpuno psihički iscrpeo. Sa druge strane, teško mu je da gleda Aleksandru koja plače svaki dan.

- Iako je verovao da će Aleksandra moći sama da izgura celu Zadrugu, realnost je drugačija. Aleks je osetljivija kada je sama i teško joj je kada je svi napadaju. Pred ulazak u Zadrugu, Dejan ju je posavetovao da nikome ne ostane dužna u raspravi i da nikada ne dozvoli da je zadrugari vređaju. Aleksandri to ne polazi za rukom i samo je pitanje dana kada će Dejan doći da je spase - rekao je izvor na kraju.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".