Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

OPERACIJA JEDINI SPAS: Aleks puštena, silikon nagnječio dojku

Izvor: Nportal

20.10.2022.

14:05

RIJALITI učesnica Aleksandra Nikolić, primljena je u bolnicu pre nekoliko dana zbog vađenja silikona iz grudi.

Silikoni koje je pre nekoliko godina ugradila Aleksandra Nikolić, dotrajali su i napravili su ozbiljan zdravstveni problem pomentoj rijaliti zvezdi.

Problem se jedino mogao rešiti operacijom.  

Tokom jutarnjih časova, Nikolićeva je napustila bolnicu, u pratnji velikog broja članova obezbeđenja, a prema informacijama, imala je jake bolove, jedva je hodala i bila je utučena. 

Pored Zadrugarke je u bolnici konstantno bila reporterka Pink televizije, iz razloga da se ne bi prenosile informacije u spoljni svet i da ona ne bi saznala isto. Aleksandru je obezbeđenje smestilo u kola i uputili su se u Šimanovce, u apartmane televizije "Pink" u kojima borave učesnici koji su radili neku intervenciju.

Lekari su joj preporučili strogo mirovanje, i dalje je u bolovima, a i kada se vrati u rijaliti moraće strogo da vodi računa o tome da je niko ne povredi u predelu grudi, budući da je tu još uvek rana od operacije. 

Nikolićevoj se pomerio silikon u grudima koji je stavljen pre nekoliko godina i dotrajao je, a prilikom pomeranja je nagnječio njenu dojku, što je izazivalo nesnosne bolove.

Osim toga, Aleksandri su silikoni bili blizu pucanja, pa je ovakva  operacija bila neizbežna. 

(Srbija danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".