Izvor:Foto: Tanjug/AP

MANČESTER SUSPENDOVAO RONALDA: Stigla reakcija Portugalca

Izvor: Nportal

20.10.2022.

22:43

KRISTIJANO neće biti u sastavu za naredni meč.

Fudbalski klub Mančester junajted doneo je veliku odluku i suspendovao je svog najpoznatijeg igrača Kristijana Ronalda zbog neprofesionalnog ponašanja na utakmici protiv Totenhema koju je ekipa sa Old Traforda pobedila sa 2:0. 

Naime, Ronaldo je samovoljno otišao sa stadiona dok je utakmica još uvek bila u toku. 

Kako je saopštio klub, Ronaldo je udaljen iz ekipe, te neće biti u sastavu za utakmicu protiv Čelsija. 

- Kristijano neće biti u timu za Čelsi. Ostatak tima je u potpunosti fokusiran na ovaj meč - navodi se u saopštenju engleskog velikana.

Samo par sati posle ove odluke, oglasio se i Portugalac koji se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Ronaldo je pričao o svom profesionalizmu, navikama i uspešnoj karijeri, ali nije rekao ništa o incidentu koji se dogodio. Pored dela o sebi, Portugalac govorio i o poštovanju koje ima prema saigračima, rivalima, trenerima i sudijama.

- Kao što sam uvek činio tokom svoje karijere, trudim se da živim i igram sa poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Nisam se promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal, a poštovanje je uvek igralo veoma važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka. Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i najiskusnijih igrača su mi uvek bili veoma važni. Zato sam se kasnije uvek trudio da dam primer mladima koji su odrastali u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguće i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada - napisao je Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu. 

- Trenutno samo osećam da moram da nastavim vredno da radim u Karingtonu, da podržavam svoje saigrače i da budem spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Prepuštanje pritisku nije opcija. Nikada nije bilo. Ovo je Mančester junajted, i ujedinjeni moramo da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno - zaključio je jedan od najboljih igrača svih vremena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".