Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/anamihajlovski1982

OBNOVILI LJUBAV: Ko je sadašnji suprug Ane Mihajlovski?

Izvor: Nportal

21.10.2022.

08:32

SADAŠNJI muž Ane Mihajlovski, Mirko, stupio je sa njom u brak 2011. godine, a zajedno su prošli pravi emotivni rolerkoster

Voditeljka Ana Mihajlovski juče je, napunivši 40 godina, zakoračila ponosno u petu deceniju, mnogi i dalje komentarišu da nekadašnje prvo lice Velikog brata izgleda kao devojka, a privatan život i dalje čuva daleko od očiju javnosti.

Naime, Ana iz braka sa Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu, dok iz drugog sa Mirkom Grubinom ima mezimicu Zoju i sina Petra, a sadašnji suprug je prava misterija.

Sadašnji muž Ane Mihajlovski, Mirko, stupio je sa njom u brak 2011. godine, a zajedno su prošli pravi emotivni rolerkoster. Naime, 2016. godine su odlučili da se razvedu, kako se pisalo u domaćoj štampi, da bi se prošle godine pomirili. Budući da imaju dvoje dece- sina Petra i ćerku Zoju, čini se da je donesena prava odluka kada su rešili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

BloombergAdria.com

Mladi biznismen, svojim izgledom ostavlja bez daha pripadnice lepšeg pola, ali je Ana nepovratno zarobila njegovo srce. Oni se retko pojavljuju u javnosti zajedno, budući da brže do svoje privatnosti, ali su zasigurno skladan par, za koji ne postoji nepremostiva prepreka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".