Izvor:Foto: Tanjug/AP

SRBIN IZBO ŽENU: Policajcima pevao morbidnu pesmu

Izvor: Nportal

23.10.2022.

14:35

DRŽAVNO tužilaštvo u Frankfurtu podiglo je optužnicu protiv Srbina (41) zbog sumnje da je, u martu ove godine nožem sedam puta ubo svoju suprugu Srpkinju Tanju P. (40), nakon zločina policiji pevao pesmu "Filmriss"

Tužioci su podigli optužnicu za ubistvo zbog sumnje da je Srbin nožem isedam puta izbo bivšu ženu na autoputu kod Frankfurta, piše "Stern".

- Zločin se dogodio u martu ove godine na autoputu između frankfurtskih okruga Ekenhajm i Preungešajm. On je kako se sumnja progonio bivšu suprugu i ranije, tačnije od oktobra prošle godine kada mu je rekla da želi da se razvede od njega - piše lokalni mediji. 

Kako navode na dan zločina, on ju je prvo pratio svojim automobilom i, prema optužnici, tri puta je kočio pre nego što se njeno vozilo zaustavilo.

BloombergAdria.com

 

Prema jednoj verziji Tanja P. je zaustavila vozilo on je prišao i kroz prozor automobila sedam puta je nožem ubo u grudi. 

Prema drugoj vrziji priče on je namerno izazvao saobraćajnu nesreću, odnosno udario u Tanjin automobil, a potom je otvorio vrata i zadao joj smrtonosne udarce nožem.

Neko od prolaznika pomislio je da je reč o saobraćajnoj nesreći te je zvao Hitnu pomoć  koja je ubrzo stigla i zatekla ženu u lokvi krvi.

BloombergAdria.com

 

Tanja je prevezena u bolnicu gde je zbog gubitka velike količine krvi preminula.  

Srbin je ubrzo uhapšen ali je kako navode tamošnji mediji policajcima pevao pesmu "Filmriss" u bukvalnom prevadu "filmska suza" ili "prekid filma" 

- Umesto da da objašnjenje zašto je to uradio on je policajcima pevao pesmu. Kanije u optužnici je navedeno da je mogući motiv brutalog ubistva to što je "patio psihički i fizički" zbog raskida sa ženom - navodi tamošnji mediji. 

BloombergAdria.com

 

Inače, u pesmi „Filmriss“ govori se o krvi na plesnom podijumu, halucinacijama, kokainu, alkoholu, otrovu... Takođe, grupa peva o ženskoj glavi koja se koristi kao fudbalska lopta. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".